Csupapötty

Kreatív és gasztroblog. Színes, játékos ötletek, sablonok és minták, valamint receptek a mindennapokhoz és az ünnepekhez. Ha egyedi elképzelésed van, vagy valami megtetszett, de másképp szeretnéd, keress meg nyugodtan! Érezd jól magad és gyere vissza máskor is! csupapotty@citromail.hu

Blogajánló

Arivle boltja - ékszerek a lelkednek

Ancifalatkái - ha valami finomra éhezel :)

Receptek

Karácsony

Nyomtatható

Facebook

Google friends

Hozzászólások

Csipkés gyertyatartó

2012.01.25. 16:58 :: Csupapötty

Nemcsak a pöttyöset, a csipkéset is szeretem és most éppen olyan korszakomat élem, hogy  legszívesebben mindenre csipkét varrnék.:) Ennek egy akadálya van, hogy - egyelőre - nem tudok varrni. DE! Beszéltem egy varrónő ismerősömmel és megígérte nekem, hogy megtanít varrni. Olyan boldog vagyok! Pár éve kaptam egy profi varrógépet de egyáltalán nem tudom használni, ezért az újévi fogadalmam csak annyi volt, hogy idén megtanulom.

Addig is maradok a vágásnál, ragasztásnál. 

Ezeket a régi mécsestartókat újítottam fel egy kis csipkével, szalaggal. A képen látható csipke és szalag összesen 500 forintba került és egy nagyon kevés fogyott belőle, úgyhogy nem egy költséges dolog.

Hozzávalók:

  • üveg mécsestartó
  • csipke
  • szaténszalag
  • ragasztó, olló

A csipkét tekerd a mécsestartó köré és vágj le belőle akkora darabot, ami átéri. Az üveg egyik oldalát 1 cm szélességben ragasztózd be  hosszanti irányban.

A csipke egyik végét nyomkodd rá, majd tekerd körbe és rögzítsd a másik végét is. A szalaggal ugyanígy járj el. Tedd bele a gyertyákat és gyönyörködj benne, ahogy az én kis cicusom is tette. :)

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív gyertya szalag csipke mécses

süti beállítások módosítása