Csupapötty

Kreatív és gasztroblog. Színes, játékos ötletek, sablonok és minták, valamint receptek a mindennapokhoz és az ünnepekhez. Ha egyedi elképzelésed van, vagy valami megtetszett, de másképp szeretnéd, keress meg nyugodtan! Érezd jól magad és gyere vissza máskor is! csupapotty@citromail.hu

Blogajánló

Arivle boltja - ékszerek a lelkednek

Ancifalatkái - ha valami finomra éhezel :)

Receptek

Karácsony

Nyomtatható

Facebook

Google friends

Hozzászólások

Márciusi családi tervező naptár

2014.03.07. 20:24 :: Csupapötty

marciuskicsi-02_1.jpg

 

 

A4-es méretben letöltheted innen.

3 komment

Címkék: naptár márciusi nyomtatható

A bejegyzés trackback címe:

https://csupapotty.blog.hu/api/trackback/id/tr205849066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csupapötty 2014.03.07. 20:36:28

Móni, köszönöm hogy érdeklődtél a naptárat illetően, igen van márciusi is! :)Volt egy kis gond a blogommal és az eddig összes hozzászólás eltűnt sajnos, csak e-mailben láttam, hogy írtál.

Hornyák Mónika 2014.03.13. 10:54:37

Köszönöm a márciusi családi tervezőt. Sajnos nem tudom A4-ben letölteni és nyomtatni, mert mindig kiirja hogy hiba merült fel, file nem található. Mi lehet a baj?
Köszönöm

Csupapötty 2014.03.13. 21:06:42

Utánanéztem, úgy van feltéve, hogy a link birtokában bárki letöltheti. Próbáld meg légy szíves úgy, hogy a menüben lévő (márciusinaptár-02.jpg alatt) ráklikkelsz a file-ra majd download. Remélem, így sikerül, de ha nem jelezd légy szíves, feltöltöm máshova, nem tudom mi lehet a baj. Megnéztük más gépről és működik. :(
süti beállítások módosítása