Csupapötty

Kreatív és gasztroblog. Színes, játékos ötletek, sablonok és minták, valamint receptek a mindennapokhoz és az ünnepekhez. Ha egyedi elképzelésed van, vagy valami megtetszett, de másképp szeretnéd, keress meg nyugodtan! Érezd jól magad és gyere vissza máskor is! csupapotty@citromail.hu

Blogajánló

Arivle boltja - ékszerek a lelkednek

Ancifalatkái - ha valami finomra éhezel :)

Receptek

Karácsony

Nyomtatható

Facebook

Google friends

Hozzászólások

Nyomtatható címkék fűszertartóra és a fagyasztóba

2012.05.04. 10:26 :: Csupapötty

Hétvégére beterveztem a fűszertartóim újracimkézését, valamint átnézem a fagyasztónk tartalmát is, mivel anyósom rövid időn belül egy kisebb báránnyal érkezik majd Erdélyből. Szóval muszáj helyet csinálnom a husinak. :) Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy nem ártana a fagyasztott ételeket felcímkézni mert mindig úgy kell keresgélnem, kibogarásznom, vajon mi lehet a zacskóban. 

Ízelítőül néhány címke:

A fagyasztós címkéknél karikázd be a fagyasztás napjára vonatkozó hónapot és napot, majd írd rá, mit tartalmaz a csomag. Érdemes a különböző élelmiszereket különböző színű matricával felszerelni. Én a húsokhoz kéket, a gyümölcsökhöz a rózsaszínt, a zöldségekhez pedig a zöld színűt fogom használni.

A fűszercimkéket az alábbi két linken töltheted le:

Cimke 1

Cimke 2

A fagyasztóba valót pedig itt találod:

Címke 3

Nyomtasd ki a neked tetszőt egy öntapadós A4-es matricára, vágd ki a vonalak mentén és ragaszd fel a megtisztított fűszeres üvegcsére, zacskóra.

Szólj hozzá!

Címkék: címke fűszer fagyasztó nyomtatható

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása