Csupapötty

Kreatív és gasztroblog. Színes, játékos ötletek, sablonok és minták, valamint receptek a mindennapokhoz és az ünnepekhez. Ha egyedi elképzelésed van, vagy valami megtetszett, de másképp szeretnéd, keress meg nyugodtan! Érezd jól magad és gyere vissza máskor is! csupapotty@citromail.hu

Blogajánló

Arivle boltja - ékszerek a lelkednek

Ancifalatkái - ha valami finomra éhezel :)

Receptek

Karácsony

Nyomtatható

Facebook

Google friends

Hozzászólások

Nyomtatható karácsonyi lista

2011.11.27. 22:02 :: Csupapötty

Az első adventi gyertya meggyújtásával picit közelebb kerültünk a karácsonyi készülődéshez. Ha eddig még nem tettük, akkor itt az ideje, hogy átgondoljuk milyen ajándékkal lepjük meg szerettünket Karácsony napján.

Hamarosan ajándék ötletekkel jelentkezem, persze csak gasztro vonalon, mivel én személyesebbnek tartom a saját kezűleg készített meglepetést.

Egyébként meg szerintem trendi dolog lett a gasztro ajándékozás. :)  Figyeld az oldalt, biztosan lesz olyan, amit Te is eltudsz készíteni.

 

 

Letöltheted innen és innen.

Ha tetszett, csatlakozz az oldalhoz a Facebookon.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony sablon karácsonyi nyomtatható

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása